Armistis 2003 – Totale Waanzin viert 10de verjaardag met groots spektakel

Hoegaarden 08-11-2003 Het Laatste Nieuws – Christian Hennuy

‘De Totale Waanzin’ viert dit jaar de 10de verjaardag en het 10de Armistis-concert, dat zoals de naam het zegt telkens in de periode van Wapenstilstand plaatsvindt. De Hoegaardse muziek- & koldergroep heeft een feestelijk programma samengesteld voor die jubileumuitgave.

Maandag 10 november kan je vanaf 21 uur in ’t Paenhuys terecht voor het verjaardagsspektakel. Dat wordt gebracht in samenwerking met toneelkring Thalia. Gastheer is Hoegaardier Chris Michel, gekend van de Camel Trophy, ‘Jambers’ en het VTM-nieuws. Op het programma staan zeker de ‘Maskes van Ogere’ (Meisjes van Hoegaarden), ‘Pjerke Sailes’ (Pierre Celis), ‘Schipper en zen vraa’, ‘Et spel van Angel’, ‘In Ogere’ (In Hoegaarden), ”t Roewej strikske’, en ‘Nen triestige dag’.

‘Zatte Minse’

De Totale Waanzin heeft naar aanleiding van deze tiende verjaardag ook een cd uitgebracht met als titel ‘Zatte Minse’, waarbij de topfiguren van Hoegaarden worden belicht. De Totale Waanzin bestaat uit Clara Bessemans, Heidi Ickmans, Patrick Ladangh, Paul Vlayen, Michel Evers, Luc Vandeplas en Gorgon Romme.