Optreden 21 septemnber 2023 voor vzw Kamiano

Op 21 september treedt De Totale Waanzin op om 18u voor de vzw Kamiano te Hoegaarden.

Op 21 september treedt De Totale Waanzin op om 18u voor de vzw Kamiano te Hoegaarden. Dienstencentrum Kamiano maakt deel uit van Stijn vzw, een netwerk van dienstverlenende organisaties die de zorg en het welzijn van kwetsbare mensen ter harte neemt en hen kansen biedt om een eigen levensweg te gaan samen met anderen.Stijn vzw…

!

Dienstencentrum Kamiano maakt deel uit van Stijn vzw, een netwerk van dienstverlenende organisaties die de zorg en het welzijn van kwetsbare mensen ter harte neemt en hen kansen biedt om een eigen levensweg te gaan samen met anderen.

Stijn vzw staat voor kwaliteitsvolle zorg, sociaal ondernemen, innovatie, wetenschappelijk onderbouwd handelen en intersectorale samenwerking.
Het netwerk zoekt actief naar nieuwe, externe partners om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.

Stijn vzw vindt het belangrijk dat mensen met een handicap dicht bij huis de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en gaat daarom voortdurend op zoek naar antwoorden op de blinde vlekken in het zorgaanbod.  In Vlaams-Brabant zijn er lange wachtlijsten voor aangepaste ondersteuning aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Om hieraan tegemoet te komen werd dienstencentrum Kamiano opgericht. Ondertussen zijn er 4 huizen gebouwd in Vlaams-Brabant. Groenhoef in Scherpenheuvel, Ter Boogaerde in Zoutleeuw en Pierre Celishof in Hoegaarden bieden woon- en zorgondersteuning aan personen met niet-aangboren hersenletsel. Brouwketel in Hoegaarden zijn assistentiewoningen voor zelfredzame 65-plussers.

Meer informatie: https://www.stijn.be/