Gemeenteraadslid LUCIA DOTREMONT overleden

HOEGAARDEN – Ik ben mijn lieve Lucia kwijt. Ik had nooit gedacht dat ik dat in mijn eigen gazet zou moeten schrijven. Veel te vroeg!  Lucia (69j) zal gemist worden in het sociale leven, de politiek en de gemeenteraad waar ze al zetelt sinds de verkiezingen van 2000. En ook bij de Liberale Vrouwen zal ze gemist worden.

Maar niet zoveel als in onze harten ! Lucia en ik hebben meer dan een halve eeuw lief en leed gedeeld, waarvan 47 jaar getrouwd. Steeds in de weer voor anderen en bezorgd voor mijn dochter en mezelf. Wij en ook haar twee oogappels, schatten van kleinkinderen, zullen haar missen, maar zeker niet vergeten. 

Lucia op vakantie in Madeira

Ze overleed op Wapenstilstand 11 november een dag die haar na aan het hart lag: een belofte die ze aan haar vader en schoonvader, indertijd voortrekkers van de Nationale Strijdersbond, had gedaan. – Christian