Armistis 2014 – Totale Waanzin zoekt voorbeeldige dansers


Het Nieuwsblad

HOEGAARDEN – De Totale Waanzin giet zijn jaarlijkse Armistisconcert in een andere vorm. Daarvoor zoekt de groep nog dansspecialisten die een voorbeeld kunnen stellen.

Luc Vandeplas meldt: ‘De Waanzin is in volle voorbereiding van zijn Armistis-konsaar op maandag 10 november in ’t Paenhuys. Deze 21e editie van ‘Den Armistis’ wordt een ‘specialleke’ want De Waanzin gaat er een ‘ouderwets BAL spelen. Een gevarieerde muzikale avond waarbij alle dansgenres aan bod komen: van swing, scottish, foxtrot, twist, slow,… tot tango, bolero, volksdans, huckle buck, line-dance, wals,… en nog vele andere. De Waanzin heeft hiervoor zijn ‘klassiekers’ in een aangepast arrangement gestoken, zodat zij jong en oud een hele avond ten dans kunnen voeren.’

De groep wil die avond ook ‘dansspecialisten’ inzetten om de diverse dansgenres eens voor te doen en om de ‘minder-kundigen’ of ‘-durvers’ op weg te helpen. De Waanzin doet een oproep aan alle geïnteresseerde dansers om die avond voor een of meer dansen mee ‘de ‘lead’ te nemen op de dansvloer. Voor meer info: mail naar Waanzin  of bel Luc Vandeplas (0475/36.00.43), Clara Bessemans (0496/72 53 07), of Leen Covens (0478/47 51 74).

Op 10 november, 20uur, voorverkoop 8 euro, kassa 10 euro.