Armistis 2015 – Geen gemeenteraad wegens de Armistis

Het Nieuwsblad

De Totale Waanzin werkt een nieuwe revue uit voor de Armistis, de vooravond van wapenstilstand, op dinsdag 10 november, om 20u in ’t Paenhuys. Om niets te missen is de gemeenteraad van die avond met een week verdaagd.

Deze 22e editie van ‘Den Armistis’ brengt ons opnieuw een combinatie van muziek en theater, nu onder het thema O^getse poe¨zie. Om de traditionele aanzet tot het 11 novemberprogramma niet te missen is de gemeenteraadszitting verdaagd. Iedereen kan dus kennis nemen van de liedjes, de O^getse gedichten, voordrachten, O^getse taaltips, sketches, en een culturele uitwisseling met Brussel… Christian Hennuy zal er ook in primeur zijn O^getse Grammatica voorstellen.

Op muzikaal vlak staan een aantal nieuwe nummers op het programma, naast oudere nummers die opnieuw van onder het stof werden gehaald en in een nieuw kleedje werden gestoken. Meezingen is, zoals steeds, sterk aanbevolen. Er is een ‘verrassing’ voor de nablijvers.

Kaarten in voorverkop tegen tien euro door storting op rekening nummer BE19 0882 0876 5112 met vermelding van naam en aantal kaarten. Er zijn geen voorbehouden zitplaatsen dus wie wil zitten moet er rond 19u30 zijn.