Armistis 2021 – Filmopnames voor Armistis-Konsaar in Hoegaarden zijn klaar

Opname in Den Venetiaen

De toepasselijke naam van de ‘revue’ heet ‘Trug gelost …’, een combinatie van muziek, sketches en theater. De Totale Waanzin heeft dit jaar geopteerd voor een intieme sfeer, met uitsluitend akoestische gitaren en geen drums, maar wel cachon. Uiteraard worden de basgitaar en de accordeon versterkt.

Daarnaast zijn er ook nog optredens van lokale vedetten, met zeker Herman Vandermeulen, de vroegere Straatmuzikant, die nu onder de naam Ich èn Éjà’ optreedt, dit jaarlijks als herdenking aan de veel te vroeg weggevallen accordeonist Guy Puyneers. Zowel de Waanzin als Herman zullen liedjes brengen die zinsspelen op een mogelijke gemeentefusie. Zien of ze daar enthousiast over zijn.

Filmopnames

Tussendoor zorgt het Armistis theatergezelschap met zijn onderkoelde sketches voor de nodige ambiance. Er worden zes live sketches gespeeld, de overige zes werden gefilmd op verschillende locaties zoals het Park, Den Venetiaen of het ontmoetingscentrum van Hoxem.   Soms ging het fout en waren er voor één minuut film wel 200 takes nodig. Zopas werden de laatste opnames in Den Venetiaen afgesloten. (foto’s)

Lees verder onder de foto

De technische ploeg

Het Armistis-Konsaar vindt plaats op donderdag 11 november, vrijdag 12 november en zaterdag 13 november, steeds om 20 uur, in het Paenhuys aan de Stoopkensstraat in Hoegaarden.

Reserveren is sterk aanbevolen. Kaarten kunnen gereserveerd worden voor storting op rek. BE45 0689 3181 7389 van de TotaleWaanzin met vermelding van de naam, het aantal plaatsen en de gekozen dag. Kaarten, in voorverkoop kosten 10 euro.