Armistis 2021 – Den Armistis 2021 is uitgesteld

REVUE TOTALE WAANZIN MOGELIJK PAS VANAF FEBRUARI 2022


 
© de totale waanzin

De Totale Waanzin stelt de Armistis-opvoeringen van 11, 12 en 13 november uit wegens het risico op covid.

Het Nieuwsblad Vrijdag 5 november 2021 om 10:00

De revue ging dit jaar onder de aansprekende naam “Trug Gelost”. Daar komt niets van. De maatregelen zijn niet losgelaten, integendeel er dreigt een nieuwe crisis.

Luc Vandeplas daarover: ”Volgens de richtlijnen op vandaag, zouden we ‘Den Armistis’ kunnen laten doorgaan, mits in acht name van de nodige voorzorgsmaatregelen: verplicht Covid Safe Ticket, controle van de identiteit, mondmasker voor wie niet zit, CO²-meting en actieplan bij te hoge CO² waarden. Het aantal besmettingen, ook in Hoegaarden, neemt echter fors toe, wat in de komende dagen kan leiden tot een alert-fase, waarbij bijkomende beperkende maatregelen kunnen/zullen worden opgelegd.”

“Met deze onzekerheid in gedachte hebben we, met pijn in het hart, besloten om geen risico’s te nemen en De Armistis-opvoeringen van 11, 12 en 13 november uit te stellen… en dit tot een later te bepalen datum. Dit in functie van de evolutie van de corona-cijfers en de beschikbaarheid van zaal, spelers en medewerkers. We kijken naar een weekend vanaf februari 2022.”

Wie een toegangsticket heeft gekocht wordt gevraagd dit ‘opzij zetten’ voor de nieuw te plannen opvoeringen. Wie kiest voor een terugbetaling kan dit melden aan de kaartverkoper. De Waanzin blijft intussen verder repeteren.

Het Nieuwsblad  rb