30 JAAR WAANZIN: TIJD OM TE RESERVEREN VOOR D’ARMISTIS

HOEGAARDEN – Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 november telkens op 20 uur zijn er in ’t Paenhuys opvoeringen van het Armstis Konsààr, met als titel ’30 Jower Waanzin’. Dit meestal in het Algemeen Beschaafd Hoegaards. Opgelet er is veel belangstelling voor en reserveren is sterk aanbevolen.

Bij deze 29e editie van ‘Den Armistis’ viert de Totale Waanzin zijn 30-jarig bestaan met een combinatie van muziek, sketches en theater. Er zijn verrassende gastoptredens van Walter Ginckels, Fred Depré, Jan Van Parijs, Ludo Vanmol en Christian Hennuy, die allen mee komen vieren. Daarnaast is ook Herman Vandermeulen met zijn vernieuwde Tiense Straatmuzikanten weer van de partij.

De Totale Waanzin in concert

Tussendoor zorgt Het Armistis theatergezelschap met zijn onderkoelde sketches voor de nodige ambiance. Een aantal van de sketches werd vooraf gefilmd op locatie, terwijl de andere ‘live’ op u worden losgelaten. De filmopnames zijn ondertussen voltooid.

Dat alles resulteert opnieuw in een ‘Armistis konsààr’ met een onuitgegeven muzikaal totaalspektakel. Om iedereen de kans te geven dit spektakel ‘zittend’ mee te maken, zijn er opnieuw drie voorstellingen gepland. Reserveren is absoluut aanbevolen.

HEEL WAT ‘ARTIESTEN’ EN MEDEWERKERS

De Totale Waanzin bestaat uit Clara Bessemans (zang), Heidi Ickmans (accordeon) , Gert Depré (zang, gitaar, doedelzak) , Paul Vlayen (gitaren, banjo, harmonica, zang) , Michel Evers (bas) ,  Luc Vandeplas (gitaar, fluit) ,  Hugo Tritsmans (drums, percussie), Jan Stuerbout (accordeon, zang) en Ivan Burvenich (klank & techniek).

Het Armistis-theatergezelschap bestaat uit Chris Michel, Christian Hennuy, Monique Mans, Nicole Nicolaes, Vera Dirix, Paul ‘Toets’ Thielemans, Erna Vanex, Jan Stuerbout, Carla Kayaerts, Brigit Fourie, Sinne Van Herck, Mats Verbaeten, Anneke Alderweireldt, Katrien Caubergs, Rudi Kempeneers, Tom Groeseneken, Tom Massoels, Erik Vanoppen en Luc Vandeplas.

Info en voorverkoop: clara.bessemans@gmail.com info@detotalewaanzin.be , op de website , VVK: 12 euro, Kassa: 15 euro,  reserveren kan na betaling cash bij één van de  leden van de Waanzin of op rekeningnr. BE45 0689 3181 7389 van De Totale Waanzin, met vermelding van uw naam, het aantal plaatsen en de gekozen dag (donderdag – vrijdag – zaterdag). – HCH

Tijdens een repetitie in het verleden