2018 – Brouwers Christine en Daytona Celis op bezoek

 

 

© Raymond Billen

Het Nieuwsblad  4 mei 2018
In het teken van “700 jaar Hoegaarden Bierdorp” trad Christine Celis vanavond op in het Paenhuys, vergezeld door dochter Daytona.
HOEGAARDEN – In het kader van “Hoegaarden 700 jaar bierdorp” komen Christine Celis en haar dochter Daytona op vrijdag 4 mei vanuit Austin (VS) naar ’t Paenhuys in Hoegaarden.

Afspraak op vrijdag 4 mei, 20uur, in het Paenhuys, Stoopkensstraat 82. Entree is gratis.

2018 -Brunette en Plèkgazet – Het Laatste Nieuws

Het Laatste Nieuws  14 april 2018

Bij Den Venetiaen werd het nieuwe bier gebrouwen door brouwerij Broeder Jacob uit Wezemaal, gelanceerd tijdens het bierweekend.

En er was zelfs een levensgrote ondeugende ‘Brunette de Venice’ ter plaatse, samen met haar zusje, het Venetiaens Blondje. Ook Familie-acteur Jef de Smedt was ter plaatse bij de lancering. Den Venetiaen bracht ook de ‘Plèkgazet’ uit, een krantje met de drankenlijst, veel bierinfo, maar ook typische Hoegaardse woorden, Hoegaardse straatnamen, en het ‘Land van beuj èn biejete’, de hymne van Hoegaarden door de Totale Waanzin.


© Foto Hennuy

Laatste optreden UBRT in Villa Hugardis

Het Laatste Nieuws

Gedurende tien jaar hebben UBRT, ofwel Hubert-Charles Mannaerts en zijn gezelschap, opgetreden voor de bewoners van het woonzorgcentrum ‘Villa Hugardis’. Omdat UBRT en zijn echtgenote Janneke naar Hasselt verhuizen vond nu het laatste optreden van UBRT plaats. De Krabbers gaan zonder hem door. Het werd een heel afscheidsprogramma, met ook nieuwe liedjes, onder andere geschreven door de Krabbers. Met UBRT verliest Hoegaarden toch een zeer creatieve figuur, een belangrijk cartoonist en ook het creatieve brein bij de start van de Totale Waanzin. UBRT zette zich ook in bij de organisatie afasie Vlaams-Brabant, omdat hij zelf slachtoffer werd van een trombose.

© Foto RV

Alle categorieën