Armistis 2013 – Totale Waanzin krijgt hulp van W W’s


FOTO: IF
Het Nieuwsblad

HOEGAARDEN –
 Op zaterdag 9 november (21u) en zondag 10 november (14u30) biedt De Totale Waanzin zijn traditioneel jaarlijks “Armistis-Konsaar” aan, opnieuw in de kelder van het Paenhuys. Er zijn twee voorstellingenom iedereen een comfortabele zitplaats te kunnen bieden.

De Totale Waanzin bestaat ondertussen twintig jaar. Daarom wordt het dit jaar een speciale jublileumeditie. De avond start met een primeur: een verrassingsoptreden van de W W’s. Volgens de enen slaat dat op ‘Witte Woede’, een groep die de afschaffing van Zwarte Piet ondersteunt. Volgens anderen zijn het ‘Warme Wanten’, een vrouwelijke breiclub die de winter voorbereidt.

De Totale Waanzin zelf maakt een mix van muzikale kolder en plezante, doorleefde ‘léjkes’ in het Hoegaards dialect onder de noemer ‘Léjkes én vertélselkes’.
De liedjes worden afgewisseld met sketches, gedichten, verhalen over Hoegaardse dorpsfiguren en minder bekende Hoegardiers…

De Totale Waanzin 2013 dat is Heidi Ickmans (trekzak), Clara Bessemans (zang), Paul Vlayen (gitaren, banjo, harmonica, zang), Michel Evers (bas), Luc Vandeplas (gitaar, fluit), Gert Depré (zang, gitaar, doedelzak), Gorgon Romme (drums, percussie), Jan Stuerbout (accordeon en piano) en Ivan Burvenich (geluid en de techniek).

Kaarten

Vvk 8 € / kassa 10 €

Info