Armistis 2018 – Armistis Concert bijna uitverkocht

Hoegaarden 30-10-2018 Het LMaatste Nieuws

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november nodigt De Totale Waanzin uit op het jaarlijks “Armistis-Konsaar”, dat plaats vindt in het Paenhuys te Hoegaarden. Wie nog kaarten wil zal zich moeten haasten want de vertoningen van vrijdag en zaterdag zijn uitverkocht. Alleen voor de zondagnamiddag zijn er nog kaarten beschikbaar.

De Totale Waanzin bij de vorige Armistis

Deze 25 ste jubileum-editie van ‘Den Armistis’ brengt een combinatie van muziek, sketches en theater onder het thema “25 jower waanzin”. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan, brengt De Waanzin een bloemlezing van hun muziek vanaf 1993 tot nu, met tussendoor een korte geschiedenis van de groep met de hoogtepunten en andere memorabele momenten. Daarnaast zijn er nog gastoptredens van de lokale ‘vedetten’ Toets, Fred Depré en zuster Mariette en van Herman Vandermeulen van ‘Ich en éja’. Tussendoor zorgt ‘Het Armistis-theatergezelschap’ met zijn onderkoelde sketches voor de nodige ambiance.

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan, brengt de Totale Waanzin ook een nieuwe CD “Zot van oech” uit met 17 nieuwe liedjes. In primeur te verkrijgen tijdens dit Armistis-konsaar.

Reservatie: 0496/72. 53. 07
Info: info@detotalewaanzin.be