In 2018 bracht de25e jubileum-editie van ‘Den Armistis’ ons opnieuw een combinatie van muziek, sketches en theater onder het thema:25 jower . Om iedereen de kans te geven dit spektakel ‘zittend’ mee te maken, werden er dit jaar drie voorstellingen gepland!

Ter gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan, bracht De Waanzin een bloemlezing van hun muziek vanaf 1993 tot nu, met tussendoor een korte geschiedenis van de groep met de hoogtepunten en andere memorabele momenten en vertelde Christian Hennuy uit zijn ‘Kroniek van Hoegaarden’ over de belangrijke gebeurtenissen en grappige anekdotes die zich in die periode in de gemeente hebben afgespeeld.

Daarnaast waren er nog gastoptredens van de lokale ‘vedetten’ Toets, Fred Depré en zuster Mariette en vanH erman Vandermeulen (vroegere Tiense Straatmuzikant, nu ‘Ich en éja’). Tussendoor zorgde ‘Het Armistis theatergezelschap’(*) met zijn onderkoelde sketches voor de nodige ambiance.

Dat alles resulteerde opnieuw in een‘Armistis konsaar’met een onuitgegeven muzikaal totaal-spektakel. Ter gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan bracht  de Totale Waanzin ook een nieuwe cd ZOT VAN OECHuit met 17 niet eerder verschenen liedjes.

 

Stemmen voor de Eindloze in het Paenhuys – Het laatste nieuws 18/12/2019
Read more.
Armistis 2019 – G’auf mig vér de zot
Read more.
Volle Petrol – Fotoalbum
Read more.
Totale Waanzin geeft “Volle Petrol” op den Armistis – Het Nieuwsblad – 7 november 2019
Read more.
Bedankt!
Read more.
Waanzinnig Armistis-concert komt eraan – Het Laatste Nieuws – 29 oktober 2019
Read more.
Armistis 2019- – Volle Petrol – Het Laatste Nieuws
Read more.
Armistis 2019 – Volle Petrol – Nieuwsblad 6 oktober 2019
Read more.
Armistis 2019- – VOLLE PETROL – Uitnodiging
Read more.
Armistis 2019 – VOLLE PETROL – Folder
Read more.