In 2018 bracht de25e jubileum-editie van ‘Den Armistis’ ons opnieuw een combinatie van muziek, sketches en theater onder het thema:25 jower . Om iedereen de kans te geven dit spektakel ‘zittend’ mee te maken, werden er dit jaar drie voorstellingen gepland!

Ter gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan, bracht De Waanzin een bloemlezing van hun muziek vanaf 1993 tot nu, met tussendoor een korte geschiedenis van de groep met de hoogtepunten en andere memorabele momenten en vertelde Christian Hennuy uit zijn ‘Kroniek van Hoegaarden’ over de belangrijke gebeurtenissen en grappige anekdotes die zich in die periode in de gemeente hebben afgespeeld.

Daarnaast waren er nog gastoptredens van de lokale ‘vedetten’ Toets, Fred Depré en zuster Mariette en vanH erman Vandermeulen (vroegere Tiense Straatmuzikant, nu ‘Ich en éja’). Tussendoor zorgde ‘Het Armistis theatergezelschap’(*) met zijn onderkoelde sketches voor de nodige ambiance.

Dat alles resulteerde opnieuw in een‘Armistis konsaar’met een onuitgegeven muzikaal totaal-spektakel. Ter gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan bracht  de Totale Waanzin ook een nieuwe cd ZOT VAN OECHuit met 17 niet eerder verschenen liedjes.

 

Totale Waanzin klinkt op volgende Armistis
Read more.
Nog twee dagen tot den Armistice – Het Nieuwsblad
Read more.
Programma voor herdenking Wapenstilstand 1918 steeds ruimer – Het Nieuwsblad
Read more.
Hoogfeest van het dialect bij 25ste verjaardag – Het Laatste Nieuws
Read more.
Armistis Concert bijna uitverkocht – Het Laatste Nieuws
Read more.
Nog kaarten voor één opvoering Armistis – Het Nieuwsblad
Read more.
Repeteren en filmen voor 25 jaar Waanzin – Het Laatste Nieuws
Read more.
Drie maal Totale Waanzin dit jaar (plus cd) – Het Nieuwsblad
Read more.
Opnames voor revue 10 jaar geleden – Het Laatste Nieuws
Read more.