Beste vrienden in de Waanzin,

We dachten dat we ‘TRUG GELOST’ waren… Maar de recente evolutie van de Covid-cijfers wijzen op een andere realiteit.

Volgens de richtlijnen op vandaag, zouden we ‘Den Armistis’ kunnen laten doorgaan, mits in acht name van de nodige voorzorgsmaatregelen (verplicht Covid Safe Ticket, controle van de identiteit, mondmasker voor wie niet zit, CO²-meting en actieplan bij te hoge CO² waarden).

Het aantal besmettingen, ook in Hoegaarden, neemt echter fors toe, wat in de komende dagen (?) kan leiden tot een alert-fase, waarbij bijkomende beperkende maatregelen kunnen/zullen worden opgelegd.

Met deze onzekerheid in gedachte hebben we, met pijn in het hart, besloten om geen risico’s te nemen en De Armistis-opvoeringen van 11, 12 en 13 november uit te stellen… en dit tot een later te bepalen datum. Dit i.f.v. de evolutie van de corona-cijfers en de beschikbaarheid van zaal , spelers en medewerkers.

We kijken naar een weekend vanaf februari 2022.

Aan wie zijn toegangsticket reeds heeft betaald (cash of via overschrijving) stellen we voor dat wij dit ‘opzij zetten’ voor de nieuw te plannen opvoeringen.
Wie toch liever zijn centjes meteen terugkrijgt, geeft gewoon een seintje aan degene die hem/haar de kaarten heeft verkocht.

We danken iedereen van harte voor al de voorbereidingen die reeds zijn gedaan,… maar niets is verloren (en zo is er nog ruim de tijd om bv de sketches te repeteren…).

We houden jullie op de hoogte !

Met vriendelijke groet,

Luc namens De Totale Waanzin