Dit jaar brengt De Totale Waanzin op donderdag 10, vrijdag 11, en zaterdag 12 november zijn traditioneel jaarlijks “Armistis Konsaar”, in het Paenhuys te Hoegaarden.

Deze 28e editie van ‘Den Armistis’ brengt een combinatie van muziek, sketches en theater onder het thema “In… en aat” met een aantal uitgeweken en ingeweken Hoegardiers als gast.

De Totale Waanzin zingt en speelt in een meer intieme sfeer een akoestische selectie uit hun rijke repertoire van liedjes, alsook van nieuwe nummers. Uiteraard allemaal in het authentieke Hoegaards dialect, het ‘Ôgets’.

Naast de gastoptredens van de in- en uitgeweken Hoegaardse vedetten is Herman Vandermeulen (van de Tiense Straatmuzikanten 2.0) terug van de partij als jaarlijks eerbetoon aan vriend en muzikant Guy Puyneers, die ons veel te vroeg is ontvallen.

Tussendoor zorgt ‘Het Armistis-theatergezelschap’ met zijn onderkoelde skechtes voor de nodige ambiance… Een aantal van de sketches werd vooraf gefilmd op locatie, terwijl de andere ‘live’ op het publiek worden losgelaten.

Ook de nieuwe video-clip van De Totale Waanzin, zal in première worden vertoond!

Dat alles resulteert opnieuw in een ‘revue’ met een onuitgegeven muzikaal totaalspektakel…

De Totale Waanzin 2022 zijn: Heidi Ickmans (trekzak), Clara Bessemans (zang), Paul Vlayen (gitaren, banjo, harmonica, zang), Michel Evers (bas), Luc Vandeplas (gitaar, Ierse fluit), Gert Depré (zang, gitaar, doedelzak), Hugo Tritsmans (drums, percussie), Jan Stuerbout (accordeon, zang) en Ivan Burvenich (geluid en de techniek).

Om iedereen de kans te geven dit spektakel ‘zittend’ mee te maken, zijn er opnieuw drie voorstellingen gepland. Reserveren is dus absoluut aanbevolen.

Reservaties:

Bij de leden van de De Totale Waanzin

Contact & info:        

info@detotalewaanzin.be

www.detotalewaanzin.be

Luc Vandeplas 0475/36 00 43 – l.vandeplas@telenet.be

Clara Bessemans 0496/72 53 07 – clara.bessemans@gmail.com

__________________________________________________________

De Totale Waanzin: ’In… en aat’

’t Paenhuys – Stoopkensstraat – Hoegaarden

Donderdag 10 november – 20u

Vrijdag 11 november – 20u

Zaterdag 12 november – 20u

Vvk 10 € / kassa 12 €